World Predator Classic

World Predator Classic

Deelname World Predator Classic

De kogel is door de kerk…. Wij gaan deelnemen aan de World Predator Classic, een 4 daags roofvis evenement georganiseerd op ons thuis water “Het Haringvliet”.

Na wat contacten over en weer met de organisatie van dit evenement ben ik , samen met vismaat Frank, benaderd om plaats te nemen in het team van de Engelse sponsor Reuben Heaton. Zoals gebruikelijk word dit dan groots aangekondigd op de website van de organisatie : PERSBERICHT

Na een bezoek aan de voorlichtings avond van de World Predator Classic in de twee hondjes bleek als snel dat dit een enorm spektakel gaat worden.  Tijdens de wedstrijd worden alle moderne hulpmiddelen ingezet om de 60 deelnemende boten te volgen tijdens de competitie. De verrichtingen van de deelnemende teams worden rechtstreeks op grote schermen geprojecteerd die staan opgesteld op het evenementen terrein in Hellevoetsluis.

De Wordl Predator Classic wordt een evenement zoals die nog nooit heeft plaatsgevonden binnen de Hengelsport in Nederland. Deelnemers komen vanuit alle werelddelen om te strijden om de hoofdprijs, een supersnelle Nitro Performance boot. Ook dagelijks is er een rijkgevulde prijzen tafel beschikbaar voor de dag winnaars.

De nog beschikbare periode voor de start op 19 juni gaan we gebruiken om ons goed voor te bereiden op deze wedstrijd, helaas is het seizoen nu gesloten..

Meer weten over de World Predator Classic

Share this post