Het vissen met jerkbaits is één van mijn favoriete manieren om de snoek te belagen. Ooit ben ik begonnen met het zelf maken van jerkbaits, daar ik op zoek was naar de perfecte actie voor mijn eigen visserij. Inmiddels zijn de handgemaakte  Robbaits, zoals de Torobs, Striker, en Ratlin Whopper redelijk ingeburgerd binnen de roofvis scene, echter het blijft handwerk dus slechts beperkt op voorraad…

Robbaits Producten

Rattlin Torrob

Hybride die makkelijk te vissen is aan een wat zachtere hengel en geschikt om wat dieper te vissen tot twee meter. Lengte 14 cm Gewicht 62 gram. Voorzien van ratel.

Rattlin Whopper

Glider die makkelijk zowel diep als ondiep te vissen is  en loopt van vijftig cm tot twee meter. Lengte 17 cm gewicht 76 gram, Voorzien van een dubbele ratel.

Striker

Een glider die makkelijk te vissen is aan een strakke Jerkbait hengel.  Loopt van dertig cm tot tachtig cm diep. Lengte 17,5 cm. Gewicht 81 gram.  Eventueel met ratel.

Torrob

Hybride die zeer makkelijk te vissen is aan een zachtere hengel het is een jerkje die maar wat doet maar is een van mijn beste vangers en dat komt door zijn onvoorspelbare aktie. Loopt tussen de een en twee meter. Lengte 13,5 cm en gewicht 52 gram.

Informatie over Robbaits